3 meter - 180 LEDS - RGB led strip
3 meter – 180 leds – RGB led strip
29,95 Buy Now

3 meter – 180 leds – RGB led strip

29,95

Buy Now

Led strip RGB – 3 meter – losse strip premium met 180 leds de mogelijkheden van deze losse RGB ledstrip met 60 leds p/m zijn vrijwel eindeloos. Hij is eenvoudig te installeren door de 3m plakstrip en door zijn hoge lichtopbrengst inzetbaar voor zowel decoratieve als functionele toepassingen. Kenmerken RGB premium led strip losse RGB led strip premium met 60 leds p/mkrachtige leds van het type 5050verkrijgbaar in 12v en 24vbevat 3m plakstrip over de gehele lengte de led strip is uitgevoerd met 60 krachtige RGB leds p/m van het type 5050. De gebruikte componenten zijn van hoge kwaliteit wat u direct terug ziet in de lichtopbrengst en de kleurechtheid. Voor de bediening heeft u een RGB controller nodig waarmee u de kleuren in kunt stellen en programma’s kunt kiezen, dit assortiment vindt u hier. Daarnaast heeft u een adapter nodig om de ledstrip aan te sluiten.

2 beoordelingen voor 3 meter – 180 leds – RGB led strip

  1. Rastrear Celular

    Os telemóveis Samsung sempre foram uma das marcas mais populares do mercado com uma variedade de funcionalidades, sendo a gravação de voz uma delas.

  2. Rastrear Celular

    Existe uma maneira melhor de localizar rapidamente um telefone celular sem ser descoberto por ele? https://www.mycellspy.com/br/tutorials/how-to-locate-the-other-party-location-by-camera/

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *