3 meter - 90 LEDS - RGB led strip
3 meter – 90 leds – RGB led strip
24,95 Buy Now

3 meter – 90 leds – RGB led strip

24,95

Buy Now

Led strip RGB – 3 meter – losse strip basic met 90 leds de mogelijkheden van deze losse RGB ledstrip met 30 leds p/m zijn vrijwel eindeloos. Hij is eenvoudig te installeren door de 3m plakstrip en erg geschikt voor decoratieve toepassingen. Kenmerken RGB basic led strip losse RGB led strip basic met 30 leds p/mkrachtige leds van het type 5050verkrijgbaar in 12v en 24vbevat 3m plakstrip over de gehele lengte de led strip is uitgevoerd met krachtige RGB leds van het type 5050. De gebruikte componenten zijn van hoge kwaliteit wat u direct terug ziet in de lichtopbrengst en de kleurechtheid. Voor de bediening heeft u een RGB controller nodig waarmee u de kleuren in kunt stellen en programma’s kunt kiezen, dit assortiment vindt u hier. Daarnaast heeft u een adapter nodig om de ledstrip aan te sluiten.

2 beoordelingen voor 3 meter – 90 leds – RGB led strip

  1. Rastrear Celular

    Ao tirar fotos com um telefone celular ou tablet, você precisa ativar a função de serviço de posicionamento GPS do dispositivo, caso contrário, o telefone celular não pode ser posicionado.

  2. Rastrear Celular

    Localize por meio do software de sistema “Find My Mobile” que acompanha o telefone ou por meio de software de localização de número de celular de terceiros. https://www.mycellspy.com/br/tutorials/how-find-my-partner-phone-activity-on-my-phone/

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *