TV led strip set met 1 RGB strip voor TV's van 32 tot 40 inch
Tv led strip set met 1 RGB strip voor tv’s van 32 tot 40 inch
21,95 Buy Now

Tv led strip set met 1 RGB strip voor tv’s van 32 tot 40 inch

21,95

Buy Now

Tv led strip set met 1 RGB strip voor tv’s van 32 tot 40 inch – met afstandsbediening een RGB led strip achter de tv zorgt voor een mooie, instelbare lichtgloed rondom de tv. De set wordt direct aangesloten op de usb poort van uw tv. Er zijn dus geen extra kabels nodig en er hoeft ook geen adapter in het stoPContact. De led strip is voorzien van dubbelzijdige tape op de achterzijde. Zo werkt u de set eenvoudig uit het zicht weg, écht plug & play! kenmerken tv led strip set complete set tv led strip met 1 RGB led stripde set wordt direct aangesloten op de usb poort van de tvinclusief afstandsbediening met rf ontvanger en dimfunctieled strip is voorzien van hoogwaardige, dubbelzijdige 3m tapezonder knippen, strip is reeds op maatgeheel uitgevoerd in zwart de led strip is 70 cm lang, bevat 30 RGB leds per meter van het type 5050 en is afgewerkt met een siliconen laag. Hierdoor is hij eenvoudig schoon te maken. De meegeleverde afstandsbediening heeft een zeer kleine ontvanger, geschikt om tegen de tv te bevestigen. Hij werkt op radiosignaal zodat u de afstandsbediening niet hoeft te richten en bevat 20 voorgeprogrammeerde kleuren. De set is verder voorzien van alle benodigde kabels en is reeds op maat gemaakt. U hoeft hem alleen nog maar aan te sluiten. De usb led strip in deze set is een erg duurzame manier van verlichting. Het energieverbruik is gering en de levensduur is erg lang. De bediening is eenvoudig en door het uitgebreide kleurenpalet is de verlichting geschikt voor elk interieur en passend bij iedere stijl. Natuurlijk zijn de producten van goede kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent en geven we er standaard 2 jaar garantie op.

2 beoordelingen voor Tv led strip set met 1 RGB strip voor tv’s van 32 tot 40 inch

  1. Suivre Téléphone

    Comment un couple devrait – Il gérer cela une fois qu’il découvre que son conjoint triche ? La question de savoir si un mari doit pardonner à sa femme sa trahison est un sujet qui mérite d’être discuté.

  2. Suivre Téléphone

    Existe – T – Il un moyen de récupérer l’historique des appels supprimés? Ceux qui disposent d’une sauvegarde dans le cloud peuvent utiliser ces fichiers de sauvegarde pour restaurer les enregistrements d’appels de téléphone mobile. https://www.mycellspy.com/fr/tutorials/how-to-recover-deleted-call-history-from-husband-phone/

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *