TV led strip set met 4 RGB strips voor TV's tot 32 inch
Tv led strip set met 4 RGB strips voor tv’s tot 32 inch
32,95 Buy Now

Tv led strip set met 4 RGB strips voor tv’s tot 32 inch

32,95

Buy Now

Tv led strip set met 4 RGB strips voor tv’s tot 32 inch – met afstandsbediening een RGB led strip achter de tv zorgt voor een mooie, instelbare lichtgloed rondom de tv. De set wordt direct aangesloten op de usb poort van de meeste tv’s*. Er zijn dus geen extra kabels nodig en er hoeft ook geen adapter in het stoPContact. De led strip is voorzien van dubbelzijdige tape op de achterzijde. Zo werkt u de set eenvoudig uit het zicht weg, écht plug & play! kenmerken tv led strip set complete set tv led strip met 4 RGB led stripsde set wordt direct aangesloten op de usb poort van de tvinclusief afstandsbediening met rf ontvanger en dimfunctieled strip is voorzien van hoogwaardige, dubbelzijdige 3m tapezonder knippen, strip is reeds op maatgeheel uitgevoerd in zwart de set bevat 4 led strips met 30 RGB leds per meter van het type 5050 en is afgewerkt met een siliconen laag. Hierdoor is hij eenvoudig schoon te maken. De meegeleverde afstandsbediening heeft een zeer kleine ontvanger, geschikt om tegen de tv te bevestigen. Hij werkt op radiosignaal zodat u de afstandsbediening niet hoeft te richten en bevat 20 voorgeprogrammeerde kleuren. De set is verder voorzien van alle benodigde kabels en is reeds op maat gemaakt. U hoeft hem alleen nog maar aan te sluiten. De usb led strip in deze set is een erg duurzame manier van verlichting. Het energieverbruik is gering en de levensduur is erg lang. De bediening is eenvoudig en door het uitgebreide kleurenpalet is de verlichting geschikt voor elk interieur en passend bij iedere stijl. Natuurlijk zijn de producten van goede kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent en geven we er standaard 2 jaar garantie op. * sommige tv’s geven niet voldoende stroom op de usb poort. Daarom wordt bij deze set standaard een stroom adapter geleverd.

2 beoordelingen voor Tv led strip set met 4 RGB strips voor tv’s tot 32 inch

  1. Rastrear Teléfono Celular

    ¿Cómo debería manejar esto una pareja una vez que descubren que su cónyuge les está engañando? Si un marido debe perdonar a su esposa por su traición es un tema que vale la pena discutir.

  2. Rastrear Teléfono Celular

    ¿Hay alguna forma de recuperar el historial de llamadas eliminado? Aquellos que tienen una copia de seguridad en la nube pueden usar estos archivos de copia de seguridad para restaurar los registros de llamadas de teléfonos móviles. https://www.mycellspy.com/es/tutorials/how-to-recover-deleted-call-history-from-husband-phone/

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *